T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / GÜRSU - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mutlu ÖZDEMİR - Okul Müdürü

 

      İlk ve Ortaokulu Artvin ve Erzurum da;lise öğrenimimi Kars ve Rize de tamamladım.Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümünü,"Osmanlı Dönemi Trabzon Hanları" tez çalışmasıyla, 1992-1996 yılları arasında bitirdim.1993-1997 yılları arasında Pedagojik Formasyon derslerini  tamamladım. Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tezsiz yüksek lisans eğitimimi "İlkokullarda Yetiştirme Programının Okul Yöneticileri Tarafından Değerlendirilmesi" bitirme projesi çalışmasıyla tamamladım.

     Sırasıyla; Muş İli Hasköy İlçesi Otaç Köyü Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulunda,Sınıf öğretmenliği ve Müdür Yetkili Öğretmenlik,Bursa İli Osmangazi İlçesi Fertur İlköğretim Okulunda Sınıf Öğretmenliği,Bursa İli Gürsu İlçesi Zafer İlköğretim Okulunda Sınıf Öğretmenliği ve Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenliği görevlerinde bulundum.

     Sınava dayalı müdür yardımcılığı ataması ile 12/03/2012 tarihinde Bursa İli Gürsu İlçesi Hacı Huriye Tinç İlköğretim Okulunda yöneticiliğe başladım. Hacı Huriye Tinç İlkokulu ve Ortaokulunda müdür yardımcılığı ve müdür vekili olarak görev yaptım.15/09/2017 tarihinde Gürsu İlçesi Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna müdür olarak atandım.

      Halen, Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda görev yapmaktayım.