BURSA / GÜRSU - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Okul Öncesi (Ana Sınıfı) ve 1. Sınıf Öğrenci Kayıtları

Okul Öncesi (Ana Sınıfı) kayıtlarımız 18/07/2023 tarihinde başlayacaktır. İlk önce okulumuz kayıt bölgesindeki öğrencilerin kayıtları yapılacak olup, diğer kayıt bölgelerinden öğrenci kaydı ağustos ayı içerisinde yapılacaktır. Okul öncesi için 2018 doğumlu öğrencilerimizin kayıtları yapılacaktır.

1. Sınıf öğrenci kayıtları adrese dayalı sisteme göre yapılmıştır. Velilerimizin 1. sınıf öğrenci kaydı için herhangi  bir işlem yapmasına gerek yoktur. 1. Sınıflarımızın, sınıf ve öğretmenleri eylül ayının ilk haftasında belli olacaktır. (Öğrencilerinizin hangi okula kaydı yapılması gerektiğini s-Devlet sisteminden de görebilirsiniz.)

1.Sınıfa kaydı çıkan öğrencilerimizden, 2017 yılının 10,11 ve 12. ay doğumlu olanların isterlerse, kayıt erteleme hakları vardır. (2017 doğumlu olup , ekim, kasım ,aralık ayı doğumlu olanlar kayıt erteleme yapabilirler. Kayıt erteleme için okul müdürlüğümüzle görüşünüz.)

Yayın: 23.06.2023 - Güncelleme: 18.07.2023 13:31 - Görüntülenme: 152